Tervetuloa jemimi.net:iin

Moro vaan, nyt on jotain uutta, ehkä 😉 Ainakin on uudet sivut, koitan josko sais WordPressillä tehtyä jotain. Nyt on vaan jotain tässä, en ole vielä kerennyt tarkemmin säätään mutta josko sais tässä tehtyä paremmin kun ei tarvii koodia vääntää alle jatkuvasti kuten vanhassa sivussa piti tehdä, tää on helpompaa ainakin 😉

Jos etsit webmailia täältä niin se löytyy osoitteesta https://webmail.jemimi.net

Ennen tätä sivuston siirtoa laitoin kyselyä mailitse tarviitko jemimi.net osoitetta vielä, jos et sitä lukenut tai saanut jostain syystä ei vanhat osoitteet ja salanat enään toimi täällä kun ne on tehty alusta pitäen uusiksi. Joten jos tarviit vielä sitä niin laita kommenttia tähän vaikka niin otan jotenkin yhteyttä ja saat tunnukset tännekin 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.